Eerste steenlegging uitbreiding Huize Wieltjesgracht

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/wieltjesgracht.be/httpdocs/includes/file.phar.inc).

De Vereniging OCMW Wieltjesgracht onder het voorzitterschap van Mevr Marieke Cloet heeft  in samenspraak met de VZW Wieltjesgracht onder het voorzitterschap van Geert Derycke beslist om aan te bouwen aan de andere zijde van het woonzorgcentrum en om zo  in een eerste fase 15 kamers bij bijhorende leefzalen bij te bouwen. Hiermee komen we de toenemende vergrijzing en bieden we een gedifferentieerd aanbod van zorg .  Dit erkend herstelverblijf zal dan ook tegemoet komen aan de stijgende vraag  om na een korte revalidatie terug te kunnen keren naar de thuissituatie. Dit aanbod speelt dan ook volledig in op de recente ontwikkelingen in de eerstelijnszorg, waar zo lang mogelijk thuiswonen en liefst in een eigen regio hoog in het vaandel staan.

De eerste steenlegging van deze nieuwe uitbreiding vond plaats op donderdag 4 oktober om 18u30 in aanwezigheid van de raad van bestuur van de Vereniging OCMW Wieltjesgracht,, Ing –architect Toon Breyne en de directie van het woonzorgcentrum. Er wordt verwacht dat de bouw eind 2019 in gebruik zal kunnen genomen worden.

Voor meer info, klik op de foto