Dienst Warme Maaltijden

Dienst Warme Maaltijden

Warme maaltijden ... tot uw plezier...

Onze gezondheid en ons welzijn hangen hoofdzakelijk af van onze voeding, deze wordt des te belangrijker naarmate we ouder worden. Gezond eten en er bovendien van genieten is een voorrecht van senioren.

Om zolang mogelijk een goede conditie en gezondheid te behouden, moeten we er in de eerste plaats op toezien dat onze voeding de noodzakelijke voedingsbestanddelen aanbrengt. Hiervoor is zowel kwaliteit als een goed geproportioneerde kwantiteit vereist.

Gezond eten en veel bewegen betekent ook met plezier eten en zelfstandig blijven, met andere woorden, zich gelukkig voelen.

Wij willen u daar graag bij helpen.

Personen, die moeilijkheden ondervinden bij de dagelijkse bereiding van het middagmaal, kunnen beroep doen op onze Dienst Warme Maaltijden. De maaltijden worden geleverd aan huis en dit op iedere dag van het jaar, alsook in het weekend en op feestdagen. Deze maaltijden worden afgeleverd in speciale warmte boxen zodat deze zeker niet afkoelen.

Er bestaat ook een mogelijkheid om een warme middagmaal te nuttigen in de cafetaria van het Woonzorgcentrum 'Huize Wieltjesgracht'. De cafetaria is hiervoor toegankelijk van 11u tot 13u. De maaltijd dient op voorhand te worden aangevraagd, en dit ten laatste tegen 9u30 aan de receptie van het woonzorgcentrum of telefonisch. 

Klik op de foto's om te vergroten

 

 

 

Info & contact:

Mevr. Katrien Walbrou                                                                                                                   

Verantwoordelijke dienst warme maaltijden                                        

057/22.69.54

katrien.walbrou@wieltjesgracht.be