Residentie Ten Vesten - assistentiewoningen

Residentie Ten Vesten - assistentiewoningen

Residentie Ten Vesten beschikt over 60 assisentiewoningen en richt zich naar zelfredzame ouderen (minstens 60 jaar) die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele woongelegenheid waar men in alle rust zelfstandig kan wonen.

Iedere woning is uitgerust met een gezellige woonkamer, keukenhoek, slaapkamer, badkamer, ruime berging en terras.

In de keuken vindt u een koelkast met diepvriesvakje, dampkap, vier kookplaten en ingebouwde kasten. Telefoonaansluiting vindt u in de slaapkamer en woonkamer. De badkamer is voorzien van een lavabo, douche met zitbank en een aansluitingsmogelijkheid voor de wasmachine. In de woning is er ook een oproepsysteem waardoor u als bewoner direct in contact kan komen met deskundige hulp vanuit het woonzorgcentrum 'Huize Wieltjesgracht'

Onze bewoners van de residentie zijn vrij in de keuze van hun zorg zoals het kiezen van thuishulp, huisarts, warme maaltijden aan huis, ... Dit omdat wij zoveel mogelijk de zelfstandigheid en de privacy van onze bewoners respecteren. Onze woonassistente kan u, indien nodig, helpen bij het organiseren van alle nodige zorgen. Verder staat onze woonassistente ook in voor de begeleiding en ondersteuning van de bewoners waar nodig en worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar u als bewoner, vrijblijvend, aan kan deelnemen. Zo is er bijvoorbeeld een wekelijkse kaarternamiddag in de cafetaria van het woonzorgcentrum.

Hierbij zijn volgende zaken inbegrepen:

  • huur woning,
  • onderhoud van de gemeenschappelijke delen,
  • organisatie van de activiteiten,
  • ondersteuning van de woonassistente,
  • de permanentie van het deskundig personeel van het woonzorgcentrum (oproepsysteem),
  • de brandverzekering van de inboedel (met een maximumbedrag bepaald door de VZW).

Klik op de foto's om te vergroten

 


 

Info & contact:

Mevr. Griet Maerten                                                            

Woonassistente                                                                   

057/69.05.86

griet.maerten@wieltjesgracht.be