Dienst warme maaltijden

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/wieltjesgracht.be/httpdocs/includes/file.phar.inc).

Onze maatregelen betreffende het Corona-virus


Dienst warme maaltijden

  1. Onze maatregelen om wonen, leven en zorg te continueren

 

Algemene hygiënische maatregelen

Intern worden de hygiënische richtlijnen gevolgd en wordt er rekening gehouden met een veilige sociale afstand indien mogelijk.

Personeelsleden hebben mondmaskers, handschoenen en handontsmetting ter beschikking ter preventie voor zichzelf en de klanten van de warme maaltijden.

 

Maatregelen ten aanzien van de klant

Het is niet meer mogelijk om een warme maaltijd te nuttigen in de cafetaria of via Samen Tafelen (via de Zorgcirkel), hierdoor worden alle warme maaltijden aan huis gebracht.

De maaltijden zelf zitten voor de veiligheid in wegwerpbare schotels, zodat er geen afwas hoeft terug te komen naar de keuken.

De contacten met de klanten worden zo minimaal gehouden om mogelijke besmettingen te voorkomen en ter bescherming van onze klanten.

Bij de maaltijden aan huis kan er ook een broodpakket (ontbijt en avondmaal)verzorgd worden indien gewenst.

 

Kostprijs?

Warme maaltijd aan huis: €7

Broodpakket : € 3 (ontbijt en avondmaal)

 

  1. Vragen of bemerkingen

 

Voor bijkomende informatie, aanvragen of bemerkingen kan u terecht bij

Katrien Walbrou 057/20.80.71   katrien.walbrou@wieltjesgracht.be

 

De genomen maatregelen worden getroffen in samenwerking met het Agentschap Zorg en Gezondheid, deze maatregelen kan u terugvinden op hun webpagina: https://www.zorg-en-gezondheid.be/corona-richtlijnen-voor-zorgprofessionals